Tajemný projekt Phoenyx


Tento text je spíše odkaz na článek Cestovanie časom - Philadelphský experiment od autora Melteyho. Ten jsem si podrobně přečetl a tyto témata mě velmi zajímají, takže jsem si na internetu našel hodně informací, které v článku chybí a další doplňující zprávy. Krátkou rekapitulací se vrátím k Philadelphskému experimentu. Za dob druhé světové války se americké námořnictvo rozhodlo přijít s technologií, která by ji zvýhodnila nad nepřáteli. Tím se má stát kamufláž lodí a posádky. Oficiální název operace je Projekt Duha (Rainbow - Project), pojednávající o dvou amerických experimentech. Ty jsou založeny na původní Einsteinově unitární teorii pole, který se experimentu nepřímo zúčastnil. Dalšími velmi uznávanými vědci, kteří projekt měli vést byli Nicola Tesla a doktoři Alfred Bielek a John von Neumann. Experiment je založen na silném elektromagnetickém poli, které v kritickém bodě "zneviditelní" hmotný objekt. Tak se i stalo a první pokusy s bitevní lodí DE-173 dopadly nad očekávání, loď se podařilo vymazat ze světa. Pro vědce to ale zdaleka neznamenalo úspěch, protože nevěděli, jaký bude mít vliv elektromagnetické pole a vysoké frekvence na mozek a myšlení člověka. Proto třetí a taky poslední test byl proveden roku 1943 na torpédoborci USS Eldridge s posádkou 33 dobrovolníků. Při zahájení vše probíhalo v pořádku, objevila se zelenkavá mlha a po chvíli se loď vytratila. Co se tam právě dělo není známo, dle některých a taky z oficiálních zpráv se loď objevila v Norfolku, ve vojenském námořním přístavu ve Virgínii, což je místo velmi vzdálené! Tudíž se jim podařilo teleportovat několika tisícitunovou bitevní loď. Dva vědci na lodi si všimli podivností mizení objektů a snažili se z lodě utéct, skočili přes palubu, ale nedopadly do vody, jak by se mohlo zdát, ale ocitli se ve vojenském zařízení v Montauku, ve státě New York.
Totiž prošli časoprostorovou bránou a ocitli se 40 let v pravděpodobné budoucnosti, kdy velitel projektu Neumann, který také již zestárl jim okamžitě nařídil ukončit proces. Strávili tam 12 hodin a prohlídli si věci, které na 40. léta byly snem (Boeing 474, barevná televize, výkonné počítače a další). Vrátil je zpátky do doby, aby zničili všechny zařízení a i tak učinili, již bylo však pozdě. Mimochodem smrt je čekala velmi rychle, jejich stárnoucí proces se urychlil. Loď se zpátky vrátila v normálním stavu, jenže posádka byla na tom o dost hůře. Někteří se již neobjevili a podobný osud potkal i některé ostatní. Jiní byly doslova spojeni s lodí, kdy došlo k promíchání částic, tudíž z lodi trčely části těl, další hořeli a ti, kteří to přežili měli velké psychické potíže a skončili v léčebnách po celém světě. V poznatcích je uvedeno, že muž, člen posádky před očima své ženy prošel stěnou a vytratil se do nicoty, nikdy již nebyl spatřen. Jiní zmizeli před očima hostů a personálu v baru, taktéž do prázdna. Jednoho poznamenala zdematerializace (zmizení těla, ale pozůstatek ducha). Toto jsou jen části hrůz Philadelphského experimentu, který byl nakonec pozastaven. Náhodou došlo ke spojení dvou těchto projektů, kdy došlo k synchronizaci. Vše nadále pokračovalo jako Projekt Phoenyx. Roku 1953 se uskutečnil další pokus podobný tomu Philadelphskému. Ten neskončil nešťastně a byl velmi úspěšný. Výsledkem, se kterým se dnes můžete setkat je technologie Stealth. Jde o využití neviditelnosti pro objekty, lodě z radarů a očí pozorovatele. Důležitým bodem tohoto projektu nebyl Philadelpshský experiment, který skončil nakonec úspěšně, ale pohrávání si s lidskými myšlenkami. Díky speciálním zařízení je bylo možné převést do počítače, odkud mohly být vyvolány. Dosáhlo se i toho, že médium s paranormálními schopnostmi mohlo vyslat svoje myšlenky a prostřednictvím počítače ovlivnit mysl jiných lidí. Vědci zkoumali, jak vlastně lidská mysl pracuje. Narazili na neuvěřitelné schopnosti ovlivňování lidského vědomí. Americký kongres byl informován o poznatcích a z dalekosáhlých důsledků byl projekt zastaven. To však nezabránilo nejvyšším postům ve výzkumu pokračovat. Nyní se nachází ve fázi naprostého utajení pod projektem Montauk.
Roku 1983 došlo k definitivnímu spojení projektů Phoenyx a Philadelphiský experiment. Té noci projekt zkrachoval. „Objevil se netvor, který vypadal téměř jako himalájský sněžný muž, jehož výška byla odhadnuta od 4 do 9 metrů, podle míry strachu přihlížejících. Tvor ničil všechno kolem sebe. „Stanice měla být nadobro uzavřena. Bohužel nestačilo odpojit komplex od elektrické energie. Sám Einstein před touto hrozbou varoval. „Jestliže stvoříte vysoce komplikovaný stroj a dáte mu dostatek energie, stane se sám inteligentním.“ A to se také stalo. Stroj z projektu Phoenix měl obrovský počítačový komplex. Proto byl počítač zničen, doslova rozřezán na kusy. Ještě téhož roku byl projekt ukončen. Ovládání mysli se stalo následujícími testy. Díky vysokofrekvenčnímu vysílači byly vyslány vlny na lidi v uzavřené budově a vědci následně zkoumali jejich reakce. Byly prohlášeny za úspěšně. Přišli i testy s přehráváním mysli (smazání té od narození a nahrání té z nějakého jiného člověka), ten však potom trpěl psychickými problémy a dvojí identitou. 

V novodobé historii se i novináři doslechli o používání ve válce. Při jedné vojenské akci se jeden novinář zeptal velitele, jak chtějí vyhrát proti takové přesile, ten se podřekl a vyzradil mu, že vyšlou vrtulníky s vysílači (PSI efekt), které je přesvědčí, aby se vzdali. Oba tyto případy jsou daleko za hranicemi fikce, dokumenty byly oficiálně odtajeny, ale ne všechno a stále zůstává spoustu důkazů pod nápisem TOP SECRET. Jsou jen domněnky, jak vědci cestovali časem, teleportovali obří objekty a manipulovali s lidským rozumem. Měli k dispozici nejmodernější počítače a spolupracovali s mimozemskými civilizacemi, navštěvovali jiné planety. Velký význam má Bermudský trojúhelník, kde se i ztratil Let 19, který měl ranní výcvik. Všichni tihle lidé jsou stále naživu a uvězněni v hyperprostoru, který se již dlouhé léta nepodařil otevřít. Takhle můžem pokračovat, ale skutečnost se asi nedozvíme. Dnes používáme technologie, které z těchto experimentů vyplývají, teleportace myší, ovládání myslí, neviditelné stroje a spousty UFO. Taky se vám stává, že na někoho začnete myslet a on se právě objeví ve vašem okolí, až jde z toho strach? Doufám, že přečíst si tento článek byl pro vás zážitek a až se jednou dostanete do časoprostoru, vzpomeňte si, kde to začalo :)

Mohlo by se vám také líbit